Undvik att låta negativa influenser stå i vägen

Undvik att låta negativa influenser stå i vägen

Att vara sig själv i en värld som ständigt försöker göra dig något annat är den största prestationen.
– Ralph Waldo Emerson

Som jag tidigare skrivit i så har ditt undermedvetna  inte någon analytisk förmåga utan det lagrar helt enkelt vad det matas med som sedan antingen ger tillbaka information som begärs av det medvetna sinnet eller påverkar det medvetna sinnet baserat på vad den har lagrat där. Man skulle kunna säga skit in, skit ut.  Så för att få ut mer av den outnyttjade kraften i det undermedvetna så måste du börja mata det bra info.

Om du aldrig har försökt ta tillvara denna makt eller ens hört talas om det så är det dags att göra något:
– Påminn dig ständigt om vad du verkligen vill
– Tillåt det undermedvetna att fokusera på varför du önskar det du gör
– Undvik att låta negativa influenser stå i vägen
– Tillgång till kreativa kanaler

Undvik att låta yttre påverkan och människor påverka din energi. Människor som är nära kan visa sig vara de värsta gärningsmannen. Deras negativa inställning kan påverka dig särskilt om du inte är medveten om det. Observera att tanken inte är att skylla på dessa människor utan att skapa medvetenhet om att man måste sätta tydliga personliga energi gränser speciellt när relationer är giftiga.

Kom ihåg att det undermedvetna har ingen analytisk förmåga och det kommer att låta negativa ord, energi och bilder börja utöva sina influenser. Även om det är omöjligt att undvika all negativitet så minimera det om du vill verkligen utnyttja kraften i det undermedvetna. Ännu hellre ska du arbeta på att bemöta dina negativa känslor som ilska, smärta, skam eller frustration. Allt eftersom du vinner styrka, kommer du alltid själv påverkas mindre av andra.