C

CAMPA: En vanlig dröm är att man befinner sig ute i det fria, borta från vardagstillvaron. Det sammanhänger med att man medvetet eller omedvetet vill komma bort från något man inte trivs med. Att vara ute och campa i drömmen kan med andra ord betyda att ens undermedvetna säger ifrån.

CELL: Ofta känner man i drömmen en hotande fara närma sig, och man har ingen chans att slippa undan. Man är instängd och försöker förtvivlat komma ut. Även följande tolkningar förekommer: om du själv är instängd betyder det att du kommer att få en inbjudan av något slag. Ser du någon annan instängd är det likgiltigt med att du hyser agg till en person, men inte till den du ser i drömmen.

CHAMPAGNE, dricka: du blir uppvaktad. Se andra dricka: en fest har nyligen diskuterats, och du är tydligen orolig att du inte ska bli bjuden på den. Dina farhågor är ogrundade.

CHEF: se: förbättrade omständigheter. Tala med: du ställs inför ett avgörande.

CHOCK: bli utsatt för: långt och lyckligt liv.

CHOKLAD: äta: du råkar ut för något oturligt. Laga: en tids skilsmässa från din hjärtevän.

CIGARR: röka: en bjudning väntar. Se annan röka: ont om pengar.

CIGARETT: röka: du träffar en flirtig person. Se annan röka: flyktig förälskelse.

CIRKEL: se: du uppnår en fullkomlig lycka. Rita: det är svårt att rita en cirkel på fri hand, och drömmen kan tolkas så att du står inför en uppgift som oroar dig även under sömnen.

CIRKUS: vara på: du har fula tankar. Uppträda på: drömmer du att du går på lina över mängdens huvuden, kan det tolkas som att du har högtflygande planer. Rider du på en häst är du erotiskt otillfredsställd. Är du clown vill du gärna vara sällskapets medelpunkt.

CITRON: se: du får ett tråkigt meddelande. Skala: genom din klokhet undgår du en fara. Plocka: du längtar efter en resa till sydliga länder.

CLOWN: Man tror dig om något ont. Se även CIRKUS.

CYKEL: se: du blir ledsen under dagen. Cykla på: du blir överraskad i en obehaglig situation. Reparera: oväntad framgång.

CYKLON: I drömmen upplever du hur du liksom sugs in i en virvelvind. Det kan tolkas som att du gärna skulle vilja ge dig in i ett äventyr men är rädd för följderna.

A  B  C  D  E   F  G  H  J  K  L  M  N  O  PQ  R  S  U  V  XYZ  ÅÄÖ

Leave a Reply