Påminn dig ständigt om vad du verkligen vill

Påminn dig ständigt om vad du verkligen vill

Bara en sak registreras i det undermedvetna: upprepad tillämpnings metod. Vad du tränar är vad du manifesterar.
– Fay Weldon

De flesta av oss vill ha mer pengar men vårt undermedvetna ser ofta pengar som en bristvara. Vi har programmerats att uppfatta brist på grund av tidigare konditionering och eller uppfostran. Så kanske vi har tron att  det är svårt att tjäna pengar eller att livet är en kamp. Om vi vill ha mer pengar , måste vi påminna oss själva om att det istället finns rikligt med pengar.

Många självhjälps gurus berättar för den nya studenten att de ska få en sedelklämma och alltid hålla en 500 kronors sedel på utsidan av klämman. De får bara ha en tjuga eller två inuti men i deras ögon ser och känner de kraften i det undermedvetna som plockar upp bilden av femhundrasedeln. Detta skapar en illusion av att där är rikligt med pengar. Vilket sedan bildar en bekräftelse i det undermedvetna och som kommer att automatiskt påverka det medvetna sinnet att dra till sig fler.

Du kan göra detta med alla möjliga situationer i ditt liv. Sätt upp bilder sådant du vill ha in i ditt liv, hus, bilar,  resmål etc. och boosta kraften i det undermedvetna. Skapa din vision board, sätt upp bilder på din dator, badrumsspegeln och skrivbordet på jobbet. Med en tydlig bild av det du söker, kommer ditt undermedvetna tyst men kraftfullt påverka och vägleda dig mot dessa önskningar.