X Y Z

YLA: I drömmen hör du ett ylande ljud som skär genom märg och ben. Det kan vara en hund eller räv i grannskapet som förorsakar drömmen, men det är ändå en symbol för hotande fara. Drömmen kan vara ett uttryck för den ångest vi alla kan gripas av ibland, med eller utan anledning.

YLLE: Du drömmer att du har något ylle plagg på dig som sticks och kliar. En gammal drömbok tyder detta till att du får förargelse under dagens lopp. Ylle kan också i drömmen vara en symbol för något präktigt och gediget.

YNGLING: se okänd: du längtar efter kärlek och romantik. Tala med: är det någon du inte känner får du räkna med förargelse under dagens lopp. Känner du vederbörande väntar dig en glad överraskning.

YRVÄDER: Du känner dig fram i rykande snöstorm och känner dig alltmer modlös. Drömmen har en symbolisk betydelse: du vet med dig att du har svårt att klara det dagliga livets svårigheter. Men ge inte upp. När du vaknar kan du upptäcka att mycket är inte så svårt som du tror och du ser klarare på din egen situation.

YXA se: du har en svartsjuk rival. Använda för vedhuggning etc.: du klarar av ett besvärligt problem. Se annan använda: en hjärteangelägenhet vållar dig bekymmer.

Z

ZIGENARE: se: framgångsrik dag. Tala med: du får besök av någon som varit bortrest ganska länge.

ZOOLOGISK TRÄDGÅRD: Du befinner dig i en djurpark och går omkring och tittar på de olika djuren. Drömmen kan tolkas som att du vill vara fri. Du associerar de fångna djurens öde med ditt eget och är rädd att någon ska försöka hindra dig att leva ditt liv som du själv vill.

A  B  C  D  E   F  G  H  J  K  L  M  N  O  PQ  R  S  U  V  XYZ  ÅÄÖ

Leave a Reply