Tankens kraft

Tankens kraft är stor

Tankens kraft är stor och med ett nytt sätt att tänka kan vi förbättra självkänsla och välbefinnande. Gör det med en affirmation som du upprepar 21 dagar gör förändring – gör det med känsla och inlevelse. Vi utvecklar vår förmåga att snabbare återhämta oss efter svårigheter och att växa som människor. Ofta har vi en begränsad mängd positiva egenskaper som vi använder om sig själv. Du kanske tänker att du är på ett visst sätt och det går inte att ändra på. Men det går när du börjar utnyttja större delar av dig själv och dina inre resurser. Det resulterar i känslan av balans. När vi utveckla våra talanger och får en större repertoar av positiva sidor så blir vi tryggare i oss själv. Se det mer att hitta ditt sanna jag och inte som att förändra dig, du är ju redan perfekt.

“Lita på din intuition.”

 

Påminn dig ofta med tankens kraft

Vad ska det stå på din skylt idag?

 Utöka repertoaren

Just ja, affirmationer är alltså ett positivt påstående, något som du önskar uppnå. Den ska vara formulerad som en sanning, i nutid och inga ‘måste’ och ‘inte’.
Jag är:
lugn; beslutsam; modig; engagerad; initiativrik; klok; kärleksfull; omhändertagande; generös; tillfreds; förlåtande; förlåten; stark; öppen; tacksam; glad; kreativ; skön; rik; fylld av…; harmonisk; tillitsfull; rolig; vidsynt; lyssnande; lycklig; lättsam…
Ja, det var mina önskningar det där… Nej, men det var några förslag som du kan bygga vidare på. Upprepa din mening flera gånger om dagen och som det sista du gör innan du somnar så får du med den i drömmarna också.

Kritiker mot poppsykologi
VoFcast 6: Magnus Lindwall om poppsykologi & självkänsla

 

 

Leave a Reply