Rikta in Medvetandet mot överflöd

Rikta in Medvetandet mot överflöd

Vårat undermedvetna har ingen humor , kan inte dra några skämt och kan inte skilja mellan verklighet och en tänkt tanke eller bild. Vad vi hela tiden tänker på kommer så småningom att manifesteras i våra liv.
– Robert Collier

Att göra detta skiljer sig från föregående tips eftersom det innebär att använda interna metoder för att utnyttja kraften i det undermedvetna. De flesta människor fokuserar på det negativa eller brister de upplever. Och precis som det undermedvetna kan påverka medvetandet kan det motsatta inträffa men med större resultat.

Kom ihåg att det undermedvetna inte analyserar eller filtrerar informationen för att bli på ett sätt. Om allt det blir är tankar om hur pank du alltid är, hur mycket du hatar ditt jobb eller att din sambo vänsterprasslar när de är 20 minuter sena från jobbet så kommer det att ge tillbaka denna negativitet när du inte tänker på det.

Anpassa istället medvetandet till överflöd genom att programmera om dig själv med föreställningar som är positiva. Ett sätt som du också kan göra det på är genom att utforma dina tankar som frågor. Istället för att klaga hur pank du är så frågar du  hur kan jag tjäna mer pengar eller gör det ännu mer konkret hur kan jag göra 5000 den här månaden? Ditt undermedvetna kommer inte att matas med orden pank eller dålig.  Istället kommer det att matas med tjäna mer pengar.