Personlighetstest

Gör ett litet underhållande personlighetstest för dagsformen. Välj en av de nio bilderna som känns rätt för dig idag. Läs resultatet längre ner i posten. Ha kul!

 

Personlighetstestresultat:

1 . Frihet att älska
Frihet är viktigt för dig – ingenting är värre än när du känner dig bunden. Du kanske upptäcker att du byter jobb eller plats ofta eftersom tanken på att stanna på en plats för länge är oroande dig. Detsamma kan gälla för relationer! Människor ser dig som rolig, kärleksfull och du är du. Du försöker att njuta av livet fullt ut, i enlighet med mottot: “Du lever bara en gång.” Du tenderar att dra till dig mindre energiska människor som vänner eller partners, som nattfjärilar till en låga, de ser dig som ljuset. Se upp så de inte dränerar dig! Du är väldigt nyfiken och öppen för allt nytt och söker förändring. Helt enkelt är du en frisk fläkt.

2 . Oberoende och okonventionell
Din livsstil är mycket individualistisk. Du följer inte massan. Tvärtom försöker du att leva efter dina egna idéer och övertygelser även om det innebär att simma mot strömmen. Du behöver ett fritt och obundet liv som gör att du kan bestämma din egen kurs. Du har en konstnärlig böjelse i ditt arbete eller fritidsaktiviteter. Din längtan efter frihet medför ibland att du gör raka motsatsen till vad som förväntas av dig. Du är ganska unikt så försök inte jämföra dig själv till någon annan. Lev livet på ditt sätt.

3 . Känslig och reflekterande
Du är ensam med dina tankar och blir sällan uttråkad att spendera långa timmar. Du ogillar ytlighet, du är hellre ensam än genomlider småprat. Dina relationer med dina vänner är mycket starka vilket ger dig det inre lugn och harmoni som du behöver. Du älskar innerligt men om någon förråder dig att det är näst intill omöjligt att förlåta. Du är en gammal själ, någon som har bott många gånger tidigare och har sett allt. Allt du längtar efter nu är enkelhet och möjlighet att fokusera din uppmärksamhet på en meningsfull tillvaro.

4 . Jordnära och charmig
Du har en naturlig autentisk charm, vad du ser är vad du får. Folk beundrar dig eftersom du verkar så samlad. Du har båda fötterna stadigt på marken och de kan lita på dig. Medan andra komplicerar sitt liv med om och men så kan du ditt eget sinne. Du ger trygghet och utrymme för dem som står dig nära. Du är en klippa och även om andra kanske inte berättar för dig  så är du solen kring vilken de kretsar. Du ogillar ytlighet och tenderar att vara skeptisk mot nycker och trender. Där andra kraschar och brinner har du motorn på och tyst uppnår du allt du behöver göra. Du är en kvinna ( eller man) av charm med fötterna på jorden.

5 . Professionell och självsäker
Du tar ansvar för ditt liv och lägger mindre tro på lyckan och mer i dina egna handlingar. Du löser problem på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Du har en realistisk syn på saker och ting i ditt dagliga liv och tar itu med dem utan krångel. Du får ansvar på jobbet eftersom folk vet att du kan ta eget ansvar. Du projicerar självförtroende till andra. Du är en född ledare och organisatör. Även om du fungerar bra i grupp bör du helst vara den som ger order. När allt har du oftast rätt!

6 . Fredlig och tidlös
Du är lättsam men ändå diskret. Det är en tidlös elegans med dig. Du får nya vänner utan ansträngning men njuter ändå av din integritet och självständighet. Du gillar att komma bort från allt och vara ensam då och då för att begrunda livets mening. Du behöver utrymme så du fly till gömställen men du är inte en ensamvarg. Du är i fred med dig själv och världen och du uppskattar livet och vad den här världen har att erbjuda. Du har ett starkt livs syfte och när du upptäcker det projicerar du ditt personliga varumärke av magi i världen.

7 . Odlande och klassisk
Odlande och sofistikerad värdesätter du saker som inte nödvändigtvis kan köpas av pengar – bra samtal, originella idéer, musik och konst. Du har en rättvist sinne och kan se båda sidor av ett argument. Du låter sällan känslor göra det bättre för dig utan föredrar att bedöma situationer rationellt. Lugn , logisk och ändå medkännande och snäll. Du har “gammaldags” principer som i själ och hjärta gör dig till en riktig dam eller herre. En tidlös vintage klassiker – den sortens person som alla i hemlighet beundrar och tycker om att kopiera.

8 . Känslig och andlig
Du är en mycket känslig och andlig person. Du vägrar att se livet bara från en rationell synvinkel. Du har stor intuition och litar på dina känslor. Du måste ha drömmar att sträva mot annars kommer du inte att känna dig lycklig. Du gillar att förbättra dig själv och på så sätt göra en skillnad i världen – även om det bara på lite olika sätt. Du har svårt att förstå människor som bara guidade rationalitet. Du bildar riktiga relationer med öppna själar, människor som vet att det finns mer i livet än vi kan röra, se eller höra. Din psykiska mening är högt utvecklad, lita på det och arbeta med det.

9 . Dynamisk och glittrig
Du är en mover och en shaker! Du är villig att ta risker i utbyte mot intressant och omväxlande arbete. Rutin tenderar att ha en förlamande effekt på dig. Att vara fast bakom ett skrivbord 9-5 skulle förstöra din själ och entusiasm för livet. Du måste få chansen att uttrycka dina idéer och omsätta dem i handling. Du har en regnbåge personlighet och kan muntra andra upp även de dystraste dagar. Om du någonsin känner att du har förlorat ditt gnista är det för att den situation du befinner dig i är inte rätt för dig. Följ din entusiasm även om det innebär att du måste hugga i och förändra i åratal. Resan är lika viktig som målet!