Smultronställen finns lite här och där.

Lycka – snabbt

Lycka – snabbt

Här ska du helt gratis få ett universalmedel för att uppnå Lycka- NU. Och du får göra jobbet själv men som sagt, du får det här helt gratis. För att det ska bli mer bestående resultat så uppmanas du göra övningen vid flera tillfällen under dagen. Kan du göra det under sömnen, och ta vara på tillfället i dina drömmar så uppnår du ännu snabbare och mer varaktigt resultat.

Lycka är enkelt uttryckt ett sinnestillstånd fri från smärta , obehag och lidande, du mår bra. Alla strävar efter lycka men få verkar uppnå den. I dagens samhälle lever vi egentligen väldigt gott och man skulle kunna tro att alla skulle gå omkring med ett jätte smile på läpparna. Men icke sa N.  istället har allt fler svart bälte i missnöje, nedstämdhet och till och med allt mer utbredd depression.

Vi blir också sjuka av stress och press och far omkring i zombieliknande tillstånd. Se dig omkring när du är ute på stan och hur beter jag mig själv?

Det finns ett snabbt sätt att komma åt lyckan. Det går helt enkelt ut på att du

  •  vänder dina mungipor uppåt,
  •  höj dina kinder
  •  kisa lite med ögonen..
  •  Säg till digsjälv:  Jag är lycklig.
  • Fake it til U make it!

Tillståndet du nu uppnår är i början inte initierat av en inre glad och positiv känsla men det kan GE en lycklig känsla och vår lite tröga hjärna vet inte skillnad på det verkliga och imaginära. Det finns många positiva sidoeffekter med att uppnå detta lyckorusiga tillstånd ökning av må-bra-hormoner, som endorfiner och minskar på stresshormoner som adrenalin och kortisol. Det ger sänkt blodtryck och känsla av lugn och välbefinnande. Du får ett mer glädjefyllt, rikt och långt liv.Smultronställen finns lite här och där.