Kraften i ditt undermedvetna

Ju mer intensivt vi känner angående en idé eller ett mål , desto mer kommer idén som ligger djupt begravd i vårt undermedvetna att leda oss på vägen till sin fullbordan.
– Earl Nightingale

Om du är en av dem som tycker att ditt liv oftast är en ständig kamp så ska du veta att du kan vända denna situationen genom att utnyttja kraften i ditt undermedvetna Du behöver inte nöja sig med att ständigt sabotera för dig själv för att ge ett dystert och oinspirerat liv och leverne.

Man skulle kunna likna det undermedvetna med en gigantisk hårddisk på en dator. I stort sett allt du ser, hör, luktar, smakar, erfar, lär dig och tänker kommer att lagras i denna interna hårddisk. Den har en enorm kapacitet och lagrar även det förflutnas arkiv med sådant som du kanske inte är medveten om.

Det undermedvetna kan också påverka handlingar. Upp till 90 % av ditt yttre beteende körs med det undermedvetna programmet, särskilt i stressande situationer. På en daglig basis , får du tillgång till ditt undermedvetna när du gör saker med autopiloten på som t.ex. kör bil eller cyklar.

Ditt undermedvetna har inte någon analytisk förmåga .utan det lagrar helt enkelt vad det matas med som sedan antingen ger tillbaka information som begärs av det medvetna sinnet eller påverkar det medvetna sinnet baserat på vad den har lagrat där. Man skulle kunna säga skit in, skit ut. Så för att få ut mer av den outnyttjade kraften i det undermedvetna så måste du börja mata det bra info.

Om du aldrig har försökt ta tillvara denna makt eller ens hört talas om det så är det dags att göra något:

– Påminn dig ständigt om vad du verkligen vill
– Tillåt det undermedvetna att fokusera på varför du önskar det du gör
– Undvik att låta negativa influenser stå i vägen
– Tillgång till kreativa kanaler